Over Ons

Kengy’s Support is opgericht door Kengy Roux om zijn passie en ervaring in de
Fitness /Wellness branche met iedereen te kunnen delen.
Hiervoor heeft hij ruime ervaring op gedaan in diverse functies van zowel fitness instructeur tot bedrijfsleider tot sales manager in diverse Fitness en Wellness organisaties.

De afgelopen drie jaar is hij actief geweest als docent aan het CIOS in Goes waar hij de gehele opleiding tot Fitness en Health Manager heeft verzorgd.

Nu werkt hij o.a. als docent bij Helicon opleidingen in 's-Hertogenbosch waar hij als docent de opleiding Wellness & Lifestyle ontwikkelt en doceert.

 

Gerda Advocaat

is al 19 jaar succesvol eigenaresse van Lifestyle Aerogym in Lith. Haar bedrijf heeft zich ontwikkeld van groepslessen studio naar Lifestyle club. In haar club geeft ze dagelijks diversen lessen van steps, indoorcycle tot personal training.
Daarnaast is Gerda sinds 2003 efaa docent waar ze de opleiding Fitness A opleiding geeft. Tevens is ze presenter voor de efaa conventie waar ze diversen w-shops verzorgt zoals;Flow motion, body shape, pt class,red hot woman, lijf in balans en bekkenbodem. Gerda is een zeer gedreven en ervaren docente, die graag haar passie aan haar cursisten wil overbrengen.
 

 Henri de Haas

International presenter, docent/trainer & clubmanager @ HealthCity International Henri de Haas is een bekende in de fitness/aerobic branche. Henri werkt al ruim 18 jaar in de fitness/aerobic branche en heeft al ruim 12 jaar ervaring met het verzorgen van trainingen, opleidingen en workshops. Henri is Opleidingsmanager en Master Trainer geweest bij AALO opleidingen en heeft lesgegeven op de meest toonaangevende conventies. Henri zijn werkstijl wordt gekenmerkt door de volgende elementen: sociaal, initiatief nemend, opleidingen gevend op een positieve wijze, rustig situaties bekijkend alvorens een mening te geven en creatief omgaand met uitdagingen en problematiek. Het   woord ‘vakidioot’ is hem niet vreemd.

Bij Henri leer je het lesgeven en het presenteren voor groepen, echter leert Henri je ook je les te gebruiken als middel en niet als doel op zich. Hij leert je om te gaan met de energie in je lessen en de sfeer te bepalen in iedere les met als basis voldoende kennis over de opbouw van een les. Een opleiding volgen bij Henri de Haas is een unieke ervaring op zich en brengt je verder dan je ooit zou kunnen denken.
 
Raymond Baptist
is 14 jaar succesvol clubeigenaar geweest van B+G sportpromotions in Vught. Sinds enkele jaren is het overgenomen door Health City. Sindsdien is hij werkzaam op het Cios in Goes als opleidingsdocent Fitness A en B en heeft hij zijn eigen PT bedrijf.
Raymond is specialist op het gebied van Personal training en functional training.
Bij Raymond leer je lesgeven met materialen als, Trx, Aerosling, Vipr, Kettle bell, Gymball, Bosuball, Stroops en nog veel meer.
Je leert hoe je deze materialen kan inzetten tijdens jouw lessen. Raymond is een zeer positieve en ervaren docent met veel ervaring die graag zijn passie en kennis met jou wil delen.