Re-Integratie voor werknemers

Re-integratietraject tot Fitnesstrainer A  Brabant en Limburg

Info voor werknemers

Doel van het traject:  fysiek gezonde mensen in een uitkeringssituatie laten integreren of omscholen tot Fitnesstrainer A met als einddoel een parttime of fulltime baan in een sportcentrum.

Doelgroep: leeftijd tussen de 18 en 55 jaar, vroegtijdige schoolverlaters, mensen die zich willen laten omscholen en een nieuwe kans krijgen om in de arbeidsmarkt van hun hobby hun beroep te kunnen maken.

Selectieprocedure: deelnemers ondergaan een strenge selectieprocedure. Diverse intake- en motivatiegesprekken worden afgenomen. Ook een competentie- en capaciteitentest is onderdeel van de procedure.
(Deze testen zijn geheel gericht op het beroep als fitnesstrainer)

Aanmeldingseisen: opleidingsniveau MBO Niveau 2/3, het goed beheersen van de Nederlandse taal in spraak, representatief, flexibel inzetbaat (ook evt. avonden en weekenden), graag mensen helpen met het bevorderen van hun gezondheid. 

Begeleiding tijdens het traject: de kandidaat wordt 3 à 4 keer in het traject bezocht en begeleid op de stageplaats.
 
Termijn van het traject: één keer per week, gedurende 3-5 maanden tijd, worden de deelnemers opgeleid tot Fitnesstrainer A (fitvak erkend). Daarnaast lopen ze 20 uur per week een onbetaalde stage. Start traject: zie datum Fitnesstrainer A opleiding.

Intentieverklaring: het sportcentrum en de kandidaat tekenen een intentieverklaring. Daarin staat vermeld dat wanneer een kandidaat het Fitnesstrainer A diploma heeft behaald en 3-5 maanden goed functioneert (20 uren per week) hij of zij een parttime- of fulltime contract krijgt aangeboden. Behaalt een kandidaat het diploma fitnesstrainer A niet of functioneert de kandidaat niet naar behoren dan mag het traject kosteloos worden beëindigd. 

Re-integratietraject tot Fitnesstrainer A biedt veel kansen voor je:

* In 3-5 maanden tijd, 20 uur per week, word je ingewerkt. Zodoende leer je het bedrijf goed kennen.
* Je wordt opgeleid tot een rijkserkende Fitnesstrainer A
* Je werkt in een jonge dynamische branche waar veel mogelijkheden zijn
* Je kunt van je hobby je werk maken
* Je ontmoet veel nieuwe mensen
* Je kunt mensen helpen met hun gezondheid
* Je ontvangt direct een arbeidscontract nadat je het diploma hebt behaald en goed functioneert.

Meer info? Neem geheel vrijblijvend met ons contact op.